Nieuws

Succesvolle clinics Ericaschool Vlaardingen

VLAARDINGEN – Een tijd geleden werd de Maassluise Basketball Verenging Green Eagles benaderd door Monica van Houwelingen, Beweegcoach Aangepast sporten Vlaardingen en Maassluis om om te kijken naar een breder aanbod basketbal in Maassluis en omstreken. Een inventarisatie op rolstoelbasketbal kwam er uit voort (op dit moment weer terug in de koelkast) en ook het verzorgen van clinics in het speciaal onderwijs waren de eerste stappen die er genomen werden.

Afgelopen dinsdag stonden de clinics op het programma bij de speciaal onderwijs Ericaschool in Vlaardingen. In de Vlaardingse Polderpoort gaven Maud Smeets, Anouk Kraaijeveld en Marco Hoogendoorn volledig vrijwillig vier clinics aan diverse groepen van deze school. Er was veel enthousiasme en iedereen deed goed zijn best. Zo ondervond ook leerkracht Noor Siemons de dag na de clinics: “De leerlingen zijn nog altijd heel erg enthousiast over de clinic en van de collega’s hoor ik ook alleen maar positieve verhalen“. Een groot woord van dank aan onze vrijwilligers voor het mogelijk maken van deze clinics!

In de toekomst kijkt de club naar verdere opties voor het uitbreiden van ons aanbod. Uiteraard hopen we daarbij minder gelimiteerd te zijn in opties door meer zaalruimte tot onze beschikking te hebben.